perjantai 8. toukokuuta 2015

Kuvia juhlapaikastamme

Tuleva vihkipaikkamme laiturilta katsottuna. Ihanan harmaa.
Lähempää katsottuna rakennus on kuitenkin tämän värinen. :D Ja tämä on muuten se rakennus jonka maalaamisesta punamullanväriseksi Appiukko suunnitteli.... JÄIKS! :D
Olimme muutama viikko sitten mökillä reilun viikon, ja tuona aikana tuli luonnollisesti mietittyä hääasioita. Esimerkiksi venesuuliin mahtuu yllättävän paljon ihmisiä. Edelleenkään en tiedä missä se vihkiminen tapahtuu, että kaikki ihmiset pääsevät todistamaan sitä. Mutta tässä on vielä aikaa miettiä.

Tuo vihreä vene on tarkoitus siirtää toiseen paikkaan, jolloin siihenkin saadaan mahdollisesti pöytiä ja tuoleja. Mietimme myös tuohon kukkien istuttamista.

Jos hääautoa tarvittaisiin, niin sellainen löytyisi omasta takaa. Mutta ei taideta tarvita. :D Paitsi jos joku suostuu kyyditsemään meidät hotellille yöllä. :D

Alapuolella venesuulin puoleisesta osasta kuvia.


Kävimme myös tutkimassa varastoa, ja sieltä löytyi vaikka mitä kaikkea ihanaa! Sulhasen isoisä oli kalastaja, jolloin varasto on täynnä erilaisia verkkoja ja muita veneilyyn ja kalastukseen liittyviä asioita. Löytyipä sieltä katon rajasta vanha maitotonkkakin!

Alapuolella varaston puolelta kuvia.


Mökistä sisältäkin löytyy jos jonkinlaisia koristeita.

Tämän purjeveneen löytymisestä olin innoissani. Aivan ihana!!
Mummun eteisen somistuksia. Aivan ihania ovat varsinkin vanhat ankkurit (joista toinen ei ole kuvassa).
Eteisen ikkunalla on muutama laiva. :D

Meidän ei ilmeisesti tarvitse suuria summia käyttää somistukseen, kun omasta takaa löytyy jo niin paljon. Olemme jo hankkineet paljon koristevaloja, joita voidaan käyttää venesuulin koristeluun. Ainoastaan kynttilät ja kukat täytyy hankkia, ja aion yrittää kasvattaa osan kukista itse. :D Sitä paitsi puolison mummu hoitaa mökin puutarhaa ja sieltä löytyy jos jonkinlaisia kukkia, niin puutarhan koristelua ei tarvitse hirveästi miettiä. :)

Vielä kun malttaisi sen reilun vuoden odottaa! :D

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihanasti koristeita ihan omasta takaa, joilla somistaa tila. Tosin tila on itsessään jo niin ainutlaatuinen, että ei se paljon koristusta viehättävässä rosoisuudessaan tarvitse. :)

    Välillä en kyllä millään malttaisi odottaa, että hääpäivä tulisi jo. Ja sitten toisaalta tämä suunnittelu ja haaveilu on mielestäni aivan ihanaa aikaa, josta haluan pitää kiinni. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania koristeita ja ihana juhlapaikka! Ja varmasti tunnelmallinen koristevaloineen :)

    VastaaPoista