lauantai 21. syyskuuta 2013

1.

Aloitin tämän blogin, koska halusin jonkun paikan jonne kirjoittaa häähömpötystä. Olen aina rakastanut häitä ja romantiikkaa. Onnekseni löysin miehen, joka on ihana ja yhtä romanttinen kuin minäkin.
Olemme olleet rakkaani kanssa kihloissa kolme vuotta, mutta nuoren ikämme takia emme ole oikeastaan ennen tätä vuotta edes miettineet naimisiinmenoa. Toki olemme siitä haaveilleet, mutta nyt elämämme alkaa olemaan siinä tilassa että pystymme oikeasti miettimään naimisiinmenoa. Tällä tarkoitan lähinnä taloudellisia tekijöitä, sillä häiden järjestäminen on kallista puuhaa. Ainakin näin isolla suvulla kuin minulla. Emme ole vielä päättäneet koska menemme naimisiin, mutta ainahan sitä nainen saa haaveilla. ;)
Meidän unelmien häät olisivat pieni ja intiimi juhla meren rannalla. Katsomme ja omistamme paljon elokuvia, joten olemme miettineet että voisimme ottaa siitäkin inspiraatiota juhlaamme. Tämän blogin tarkoitus onkin toimia julkisena päiväkirjana, johon voin kirjottaa ajatuksiani ja ideoitani. Kirjoittaminen on aina selvittänyt ajatuksiani, niin ehkä häiden järjestämisen kanssakin on näin. Ainakin toivon niin, sillä en oikein osaa päättää mistä pidän. :D

Onnekseni olen löytänyt sen tärkeimmän, nimittäin miehen jota rakastan. <3

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti