sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Flowers

Olen tänään viettänyt aikaa lähinnä maaten sohvalla, sillä flunssan pirulainen sai minut vihdoin kiinni. Tänään onkin sitten juotu kuumaa mummun mehua hunajalla ja syöty ruokaa missä oli inkivääriä ja valkosipulia. Ajattelin piristää itseäni vielä interaktiivisilla kukilla, sillä parantaako mikää mieltä enempää kuin kauniit kukat?
Lempikukkiani ovat kallat, pionit, freesiat, hortensiat ja tietenkin ruusut. Näitä haluaisin näillä näkymin kimppuuni, en tosin luultavasti kaikkia. Kimppuun haluaisin ainakin kalloja, pioneita ja freesioista. En tiedä toteutuuko haaveeni, koska ainakin pionit ovat sesonkikukkia. Kalloja ja freesioita tosin taitaa saada ympäri vuoden?
Ja jos meillä tulee olemaan morsiustyttöjä, sukulaistyttöjä siihen pestiin riittää, niin haluaisin heille ehkä pelkästään kimpun missä on freesioita. Se on niin kaunis.
Jotenkin minua huolestuttaa, koska tiedän millaisia kukkia haluan, tiedän jo suurin piirtein millaisen puvun haluan (se tosin voi vaihtua vielä muutamaankin otteeseen), mutta silti häitä ei ole näillä näkymin tulossa vähään aikaan. :D

Mutta eikö hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty?

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti