lauantai 30. marraskuuta 2013

Labels and love

Olen kipeänä, eivätkä koulutehtävien kirjoittaminen ole mielekästä tällä hetkellä. Niissä kun pitäisi käyttää aivoja, jotka tällä hetkellä ovat aika hyvin koomassa. :D Ajattelin piristää itseäni kauniilla kuvilla, ja ajattelin jatkaa edellisen postauksen aiheesta, eli kengistä.

Olen haaveillut usein että käyttäisin naimisiin mennessäni Minna Parikan Raquel-kenkiä. Mutta koska haluaisin ehdottomasti olla äärimmäisen omaperäinen, olen salaa haaveillut ostavani hääkengiksi Louboutinit. Vaatimatonta, eikö? :D Saahan sitä haaveilla, mutta tämä taitaa tosiaan jäädä haaveeksi.
Ne ovat vain niin upeita kenkiä, oikeita taideteoksia! <3 Mutta koska ne eivät oikein näy hääpuvun alta, tuollaisia kaunokaisia olisi sääli piilotella. :D Nuo yllä olevat vintage Louboutinit on ihanat, koska rakastan vihreää ja niissä olisi sopivasti sininen pohja kengissä. ;)

Ja lopuksi upeat Ferragamot, wau! :)
Rakastan kenkiä, joten näiden katsominen on suolaa haavoihin. :D Nämä kaikki ovat niin kauniita, mutta budjetti ei taida riittää näihin. Vaikkakin Louboutineita saa yllättävän halvalla, mutta ei tosin näitä malleja mistä minä haaveilen. :D Kallis maku, aivan liian kallis!

Kuvat: Pinterest

4 kommenttia:

 1. Hitsit että oon missannu tän sun hääblogin! No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Ja voi että miten upeita kenkiä, etenkin noi Ferragamot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et onneksi vielä montaa postausta ole menettänyt! :)
   Upeita kenkiä tosiaan<3 Näkyy sitten hinnassakin se upeus... Varsinkin muuten noissa Ferragamoissa, mutta aina saa ihailla kuvia ja haaveilla! ;)

   Poista
 2. Minä ostin juuri Louboutinit eikä ne nyt niiiin paljoa maksaneet, etteikö sellaisia voisi häihin juuri investoida. Siis hääkengiksi minäkin ne ostin, mutta koron koko rajoitti minun kenkävalikoimia niin paljon, etten tuollaisia korkeita täydellisiä Louboja voinut ostaa. Kuitenkin häiden jälkeen on myös elämää, joihin kengät pääsevät mukaan toisin kuin mekko, joten kenkiin kannattaa investoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengissä ei tosiaan saisi olla liian korkeaa korkoa, sillä jalat tulevat kipeiksi. Tosin tanssein viime kesänä häissä aika korkeilla koroilla loppuun asti, mutta ei olisi mukavaa kärsiä omissa häissä. :)

   Minulla saattaisi olla lähes loputtomassa kenkävarastossani käyttämättömät kengät, mutta en tiedä maltanko pitää niitä häihin asti käyttämättömänä. :D Ja niissä on juurikin tuo huima korko, joten ne eivät ehkä senkään puolesta tulisi kyseeseen. :D En tiedä vielä mitä teen tämän asian kanssa. :D

   Poista