keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Elokuva-teema

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olemme miettineet elokuvia hääteemaksi. Tämä on aika itsestäänselvä jokaiselle joka on käynyt kotonamme. Meillä on olohuoneessa kaunistuksena kaksi kirjahyllyllistä elokuvia, iso taulu-tv sekä kotiteatteri. Suurin osa vapaa-ajastamme menee sohvalla yhdessä tv-sarjoja tai elokuvia katsoen. Eli kun mietimme teemaa, elokuvat olivat ensimmäinen idea.

Tässäkin asiassa etsin ensimmäiseksi Pinterestistä kuvia. Mitäköhän morsiamet ovat tehneet ennen Pinterestiä? :D No mutta kuitenkin, sieltä löytyi heti paljon erilaisia ideoita. Kävin myös suomalaisessa blogissa Modern Bride, jossa teemana olivat elokuvat. Liikaa en ole viitsinyt siellä käydä katsomassa, ettei tule liian samanlaisia ideoita. ;)

Pinterestistä löytyy jos jonkinlaista kuvaa, tässä muutamia ideoita joiden toteuttamista en pitäisi kovinkaan epätodennäköisenä.

Ylempi kakku on tietenkin elokuvasta Sex and the City 2 ja olen täysin rakastunut ajatukseen tuollaisesta blingbling-kakusta! :D Alempi kuva taas olisi sellainen joka olisi helpompi toteuttaa, eli kakkutelineeseen blingiä ja muuten yksinkertainen kakku. Äiti on tosin sitä mieltä että kunnon perinteinen mansikkakermakakku sen pitää olla...
En tiedä tuleeko tällaista toteutettua, saisi ainaskin askarrella, mutta hauska idea ja sopii täydellisesti teemaan.
Kauniit ja yksinkertaiset kutsukortit, mutta sitäkin hauskempi kiitoslahja tai paikkakortti eli popparipurnukka! :D
Tällainen kutsukortteja lähettäessä olisi täydellinen. Varsinkin mun suuren sukuni kanssa, tietäisivät sitten kuinka monta saa perheestä saapua. Apua, kuullostipas kamalalta! :D

Ja sitten se kaunein elokuvahäihin liittyvä asia. Hääelokuvaposterit.
Tuollainen hääkutsu olisi maailman kaunein. Voisi tulla hintaakin mukavasti, mutta siskollani taitaa työnsä puolesta olla kuvanmuokkausohjelma, jolloin hintaa jäisi oikeastaan vain kutsujen teettämiseen. Ja miksi musta tuntuu ettei sekään tule kovinkaan halvaksi jos ostaa pahveja ja muita tykötarpeita kutsuihin ja askartelee niistä? :D Puhumattakaan siitä kuinka hermoja raastavaa on tehdä niitä kutsuja... Nimim. väkersin siskolleni kutsuja kolme vuotta sitten. :D

Siili rakastuisi täysin tuohon Titanic-juttuun (hän rakastaa elokuvaa, klik!), mutta jotenkin mulle se ei ole niin sopiva. Vaikkakin meillä liittyy paljon muistoja kyseiseen elokuvaan. Esimerkiksi ollaan ajettu ojaan My heart will go onia kuunnellen. :D Oli hämmentävää.

Elokuvateemaan liittyy paljon kauniita asioita. Tässäkin asiassa taas on se, että sitä ei saa viedä liian pitkälle. Näin mietittynä, elokuvia ei ole kovinkaan vaikea yhdistää vaaleanpuniseen ja vihreään sekä valkoiseen ja harmaaseen. Harmaa sopisi nimittäin noihin väreihin kauniisti ja se sopisi elokuviin hyvin. :)

Kuvat: Pinterest

3 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi, ihania suunnitelmia! :)
    Elokuva-teema on ihan mahtava ja antaa huikeasti mahdollisuuksia toteuttaa yksityiskohtia vähän persoonallisemmin. Käy muten kurkkaamassa blogissani ja osallistumassa arvontaan! Jos onni on myöden voit voittaa vaikka nuo elokuvateemaiset hääkutsut! :)

    VastaaPoista
  2. Elokuvateema on kyllä ihan paras ;)

    VastaaPoista