sunnuntai 16. helmikuuta 2014

The green dress

Huolestuttavaa, että olen aika varmasti päättänyt millaisen hääpuvun haluaisin. :D Paino sanalla haluaisin, sillä eihän sitä ikinä tiedä millaiseen mekkoon ihastun sitten kun menen kokeilemaan pukuja. Mutta jotta saisin sellaisen puvun kuin haluaisin, mekko täytyisi teettää. :D Näytin miehellekin kuvan mekosta ja kerroin siitä, ja hän sanoi että sellainen olisi ihana. Hääpukuasiassa mies taitaa olla ainut jonka makuun luotan, sillä hän tuntuu tietävän paremmin mikä sopii minulle kuin minä itse. :D

Olen tässä viimeaikoina miettinyt hääkutsuja. Mikä on sinänsä huvittavaa, koska häävuosi on edelleen joskus tulevaisuudessa. Hyvin suunniteltu on puoliski tehty, eikö? Mutta kuitenkin. Elokuva-teemasta puhuessa (Call of Duty-teemaan olen aika vastahakoinen, mies voi saada CoD-polttarit jos haluaa ;)) tietenkin poster-tyyliset hääkutsut olisivat upeat. Se taas vaatisi ehkä hieman normaalia hienommat vaatteet. Olen miettinyt millaiset vaatteet olisivat hienot, ja sitten perjantaina wanhoja miettiessä se iski (joista on muuten jo neljä vuotta, oh I'm old!).

Minulla on vanhempieni luona edelleen wanhojen pukuni. Se on ihana, enkä halua luopua siitä koska se on täydellinen. Jos ei oteta huomioon sitä että olin äärimmäisen laiha wanhojen aikoihin ja en varmaan ikinä tule mahtumaan siihen. :D Mutta puku on niin nätti! Ja sopisi täydellisesti väreihimme.
Eikä tarvitse mainita tästä poseerauksesta, meillä oli tylsää kaverin kanssa. :D
Ja kuvissa on tosiaan sama puku. :D Se on talvisessa luonnonvalossa ihanan pehmeän värinen, sitten kovemmassa valossa se on tuollainen räikeä. :D Minä rakastan tuota pukua edelleenkin niin paljon, että en varmaan malta ikinä luopua siitä vaikka ei enää taidakaan tulla tilaisuutta pitää tätä... Paitsi jos tätä käyttäisi hääkutsukuvauksissa! ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana mekko <3 näytät hirmu nuorelta, vaikka ei tosta nyt niiiin kauaa ole :) vai onko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äärimmäisen ihana mekko tosiaan<3
   Wanhoistani on neljä vuotta, eli olin alle 18v. :D Aika nuori ! :D

   Poista