maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuulumisia kesän ajalta

Siitä on aivan liian kauan aikaa kun olen viimeksi ollut blogosfäärissä - pahoitteluni. Kesätyö vei paljon aikaa, sekä myös se asia, että meidän perhe kasvoi kahdella nelijalkaisella kesän aikana (tältä tiedolta ei tosin ole voinut välttyä jos seuraa minua instagramissa). :D Ei jäänyt hirveästi energiaa blogin päivittämiseen.

Ei olisi tosin ollut mitään kerrottavaakaan.

Meille tuli tänään, 8.9., neljä vuotta kihloissa, eikä häiden ajankohdasta ole edelleenkään tietoa. Mutta nyt ollaan jo neljä vuotta lähempänä sitä kuin kihlautuessamme. ;)

Vaikka blogia en ole päivittänyt, niin hääasiat ovat silti olleet mielessäni. Varsinkin teema: elokuvat.

Yleensä elokuvat-teema mielletään mustavalkoiseksi ja erittäin elegantiksi (ainakin tämän morsmaikun päässä). Mutta me ei olla kyllä kumpaakaan. :D Lisäksi sulhon lempielokuvia ovat sotaelokuvat, Taru sormusten herrasta-trilogia sekä Harry Potter-elokuvasarja. Itse pidän myös Pottereista (jos lulutoukkana vaan ajattelee niitä erillisenä teoksena) ja muutenkin parhaimmat leffat kallistuvat hieman samalle kannalle.

Tv-sarjoista taas mies rakastaa esim. Walkind deadia ja vastaavanlaisia kauhusarjoja (en pysty katsomaan), kun taas minä tykkään enemmän tyttöhömpästä, kuten Pretty Little Liars.

Näistä kun lähtee kokoamaan teemaa (koska haluan että meidän lemppareista elokuvista ja sarjoista otettaisiin ideoita), niin aikamoinen sekasoppahan siitä syntyy. :D Ja se, ei sitten yhtään auta tätä morsmaikkua  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti