keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Melkein kaksi kuukautta myöhemmin....

I'm back! Tai ainakin osittain. :D

Olen tässä viime aikoina miettinyt tulevaa mahdollista hääbudjettia. En haluaisi käyttää hirveästi rahaa häihin, sillä tahtoisin naimisiin mielellään mahdollisimman pian, enkä lähellä 30-vuotissynttäreitä. Meillä kun tuo rahan säästäminen on aika utopistinen käsite. Tai no minä olen säästeliäs, mutta kun minä en ole se joka meistä on töissä ja opintotuoesta ei hirveästi säästetä rahaa... :D Meneehän meillä säästöön rahaa joka kuukausi, mutta summa on kuitenkin niin pieni ettei sillä hirveästi järjestetä suuria juhlia. Ja se on se rahasto johon turvaudutaan jos tapahtuu jotain mihin tarvitaan rahaa heti.

Olen miettinyt mistä olisin valmis tinkimään häiden suhteen, eikä sellaista asiaa oikeastaan ole... :D Hääpaikka ehkä, mutta sillekin on kuitenkin jotain rajoituksia. Kuten että sen pitää olla lapsiystävällinen sekä sinne pitää mahtua hyvin 80 ihmistä. Niin ne pienet intiimit häät eivät taida olla vaihtoehto ja asia pitää hyväksyä.

Tämä on se mitä olen paljon miettinyt.
 Asioita joita haluaisin häihimme:
hyvää ruokaa
hyvää musiikkia
rentoa tunnelmaa
rauhallisuutta
sekä pieniä vihjauksia asioista joista pidämme; lukeminen, elokuvat sekä videopelit.

Olen miettinyt tätä videopeliasiaa paljon. Ja minun on pakko myöntää, että pidän hirveästi videopelien pelaamisesta. Ja se on meidän yhteistä aikaa, kun pelaamme yhdessä Call of Dutyä. Edellinen aihetta käsitellyt postaukseni löytyy täältä.

 Call of Duty: the Wedding edition
Tähän tyyliin luotu herkkupuffet näyttää nätiltä.
Karkeissa voisi käyttää tämän tyylisiä nimiä.
CoD-drinkkejä!
Ja sitten ehdottomasti mun lemppari. Haluaisin valkoisen kakun, jossa olisi pientä blingblingiä. Mutta mikä olisi hauska yksityiskohta, niin kakussa tunnuslevyt joissa on meidän nimet ja meille tärkeitä päivämääriä (kihlapäivä, hääpäivä).
Ja sitten ehkä se tärkein. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti