lauantai 13. joulukuuta 2014

Kohtalon johdatusta

En uskaltanut hiiskua tästä blogissa aiemmin, mutta nyt uskallan.

Kun päätettiin hääpäivä, liityin Facebookissa ryhmään, jossa myydään käytettyjä hääpukuja. Halusin liittyä heti ryhmään, koska unelmieni puku vaikutti mahdottomalta löytää käytettynä. Lisäksi olen 162cm pitkä, joten suurin osa puvuista on minulle liian pitkiä. 

Halusin ostaa pukuni käytettynä monesta syystä. Käytetty olisi halvempi, enkä tahtonut käyttää suurta summaa yhden päivän pukuun. Mutta myös sen takia että hääpukuja on jo tarpeeksi tässä maailmassa.

Muutamaa päivää myöhemmin löysin upean puvun ryhmästä. Se oli täydellinen, siinä oli kaikkea mitä halusin. Ihan kaikkea, vaikka olin ajatellut etten löydä sellaista pukua. Mutta siinä se oli.

Oli vain yksi este: puku oli Tampereella. Raumalta Tampereelle ei ole hirveän pitkä matka, mutta tuntuisi tyhmältä ajaa sitä matkaa jos puku ei sopisikaan. Otin kuitenkin yhteyttä myyjään ja kerroin kiinnostuksesta, mutta selitin että matka oli hieman pitkä. Myyjä totesi että hänellä on sukulaisia Raumalla ja he ovat tulossa Raumalle joulukuussa. Lisäksi myyjä huomautti puvun pituudesta: hän oli 162cm pitkä, joten puku voisi olla liian lyhyt.

Huomaatteko miten tarina etenee?

Ajattelin että varaan pitkän etsintäajan pukuuni: näin sen muutaman päivän kuluttua.

Puku oli Tampereella: myyjä toi sen mukanaan Raumalle.

Jopa meidän pituutemme olivat samoja.

Tulin äsken sovittamasta pukua, ja olen tällä hetkellä äärimmäisen onnellinen morsian! Löysin unelmieni puvun! Puku istui täydellisesti jo nyt, joten suureen häädiettiin ei ole varaa. :D Hieman toki, mutta onneksi on paljon aikaa.

Tämän oli pakko olla kohtaloa, millään muulla tavalla tätä ei voi selittää.

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Puku oli ilmiselvästi tarkoitettu sinulle. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea puvun löytymisestä! Mieletöntä tuuria (=kohtaloa!) ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On mieletöntä, kun mulla ei yleensä ole hyvä tuuri! :) Mutta ehkä tasapaino palasi kun esim. viimeyönä heräsin kun kissa oksensi... :D

   Poista
 3. On kyllä mieletön tuuri :) vähän tekis mieli tulla kurkkimaan pukua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se on mun vanhempieni luona turvassa. Mä muuten varmaan silittelisin sitä joka päivä :D Kyllä mä luulen että ehdit vielä näkemään ennen häitä, luulen että laahuksen kiinnitys pitää miettiä uusiksi, paremmin. Kun muuten olen joka paikassa jumissa sen kanssa. Ei ihan käytännöllisin puku juhlamiljööseen ;)

   Poista
 4. Ihana tarina! Tämä oli selvästi tarkoitettu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meidät on ehdottomasti tarkoitettu toisillemme <3 Muistuttaa muuten vähän sitä miten tapasin sulhon - kohtaloa <3

   Poista