keskiviikko 14. tammikuuta 2015

The viel

Viime aikoina olen miettinyt huntuja. Haluanko hunnun vai en. Määrätyssä mielessä haluaisin, mutta kuinka käytännöllinen sellainen on ulkovihkimisessä?Olen lapsena leikkinyt äitini hunnulla. Se on vieläkin jossain komeron perällä rikkinäisenä niistä vuosikausien leikeistä. Kyseinen huntu ei siis voi olla vihkihuntuni, sillä rikkinäisyyden lisäksi hunnulla on ikää jo lähes 50 vuotta ja se on vanhentunut hieman kellertäväksi.

Olen myös miettinyt hunnun tekemistä. Sellainen ei olisi projekti eikä mikään, verrattuna laukkuun tai farkkuihin, jotka ompelin yläasteella. Mutta niin, yläasteestakin alkaa olla jo aikaa paljon ja ompelutaitoni saattavat olla hieman ruosteessa.Tarvitsenko minä huntua? Tai pikemminkin: kuinka kovasti minä haluan hunnun? Vaikeita kysymyksiä, vaikeita kysymyksiä. :D

4 kommenttia:

 1. Ei varmaan kannata miettiä, tarvitsetko huntua vaan nimenomaan, että haluatko sellaisen. :D Jos sinulla on aikaa, niin mikset kokeilisi tehdä huntua itse? Eihän sitä pakko ole sitten käyttää, jos tuntuukin ettet halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun mä en tiedä haluanko.... :D

   Kesällä ("kesälomalla") voisin ottaa projektiksi kokeilla tehdä itse. Netistä löytyi muutamia ohjeita, jotka olivat todella helpon oloisia. Ja kun tosiaan ei tee mieli käyttää 50€ hunnun ostoon ja todeta etten haluakaan sitä. :D

   Poista
 2. Ulkovihkimisen kannalta voi olla todella hankalakin kysymys. Tuulisena päivänä hunnusta kannattaa varmasti ainakin vihkimisen ajaksi luopua, sillä muuten huntu on luultavasti omalla, sulhasen ja vihkijänkin naamalla ja taatusti hyvien kuvien tiellä. Kuvissa hulmuava huntu taas on ihan omiaan!

  Muutoin luulen, että huntu on vähän samanlainen juttu kuin se hääpukukin. Kun on puku päällä ja kokeilee erilaisia huntuja siihen vielä lisäksi niin kyllä se sopiva huntu sitten omalta tuntuu, jos on tuntuakseen. Testailemaan siis vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huntu ja tuuli eivät tosiaan ole hyvä yhdistelmä. :D Ja vihkiminen vielä meren rannalla, olisi todella harvinaista jos ei tuulisi. :D Vaikka vihkiminen tapahtuu katon alla, niin kuitenkin mereltä pääsee helposti tuuli sisään rakennukseen... :D

   Pitäisi varmaan nähdä livenä huntuja enemmän, näin netistä kuvia katsoessa ei oikein hunnuista osaa sanoa juuta eikä jaata. :D Pitää varmaan käydä häämessuilla tänävuonna! :)

   Poista