lauantai 17. tammikuuta 2015

Jouluvaloja alennuksesta

Me ostettiin viikko sitten Rauman Citymarket melkein tyhjiksi yksistä tietyistä jouluvaloista. Pitsiä & Minttua-blogin Kaisa vinkkasi että Annon määrätyt valot olivat tulleet -70% alennukseen. Olin katsellut niitä jo täysihintaisina, sekä kysellyt niiden perään silloin kuin muut valot olivat tulleet alennukseen. Nämä eivät olleet vielä sillon, ja luovutin niiden kanssa. Kunnes sitten Kaisa kertoi näiden olevan alennuksessa. :D Alkuperäishinta valoilla oli 39,90€ laatikko, joten -70% oli jo aika suuri summa säästöä näiden kohdalla. :)

En enää muista kuinka monta rasiaa alunperin ostimme, mutta autolle kävellessä tulimme katumapäälle ja kävin vielä ostamassa näitä lisää. :D Yhteensä meillä on nyt näitä valoja 6 pkt. Näillä olemme ajatelleet koristella vihkipaikan sisältä. Kesäisenä päivänä valot eivät varmasti paljoa valaise, mutta heinäkuun lopulla on illalla jo hieman hämärää, niin nämä näyttävät aivan varmasti ihanilta kun heijastuvat vedestä.Aiemmin olimme jo ostaneet Airamin valosarjan. Tämän tarkoituksena olisi laittaa vihkialttarin taakse, jos mahdollista. Se vähän riippuu missä kohtaa se meidän vihkiminen tapahtuu. Ei olla nimittäin vielä päästy käymään mökillä niin, että oltaisi laskettu mahtuuko ihmiset miten sisälle. Jos vihkiminen tapahtuu siinä missä haluaisin, ei ole mikään ongelma (paitsi jatkojohtojen osalta) saada tätä alttarin taustalle.


Tuntuu että olemme tehneet hirveästi hankintoja, mutta oikeastaan ei edes olla. :D Olohuone on täynnä tosin erilaisia asioita, mutta pian pitäisi saada niille tilaa kellarista. On vielä niin paljon tärkeitä asioita hoidettavana, kuten esimerkiksi pitopalvelu. Tätä asiaa stressaan eniten, koska kaikki ruuat pitää tuoda valmiina ja niille pitäisi saada säilytystilatkin. Äitini on stressannut ruokien säilytyksestä alusta alkaen ja se alkaa hiljalleen tarttua minuunkin. :D Äitini on ollut ennen eläkkeelle siirtymistä kokki, joten tietenkin hän miettii tuollaisia asioita ensimmäisenä.

Vielä pitäisi ehkä hankkia muutamat valot, mutta se on sitten ensijoulun murhe. :D Yhdet valot olisivat hyvät herkkubaarin luokse ja ehkä yhdet tai muutamat tanssilattialle tai telttaan, jos jompi kumpi meille tulee. Teltta olisi tosin aika ehdoton, mutta asiaa pitää miettiä ensikesänä mökillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti