keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kahvikupeista

Käytiin tänään spr:n kirpputorilla. Siellä oli vaikka kuinka paljon ihania kahvikuppeja sekä laseja. Aloin miettimään meidän häiden ruokailua.

Äidilläni on noin 100 kappaletta Arabian perusvalkoisia ruokalautasia. Niistä saisi hyvin ruokalautaset meille. Sitten aloin miettimään niitä laseja. Ne ehkä menisivät kertakäyttöisillä, jos olisi kauniit kertakäyttölasit. Mutta kakkukahveja ei todellakaan voi juoda pahvimukista! :D

Fiilistelin jo että ostettaisiin Spr:ltä paljon erilaisia kuppeja ja sekotettaisiin niitä. Olisi juuri sellasta ihanan mökkimäistä. Mies jo kauhisteli ideaa ja vaati että kupit kävisivät vähintään astiapesukoneen kautta (tosin kultakoristeltuja ei saa laittaa edes pesukoneeseen). Muuten ideaa hän piti outona mutta ei sanonut enempää, tietää kai milloin luovuttaa minun kanssani. :D

Tosin jos tähän ideaan lähdettäisiin,  niin kuppeja pitäisi olla noin 100. Sillä mökillä ei ole juoksevaa vettä, jolloin tiskaaminen on täysin mahdoton ajatus. Joten hankittavana olisi suuri määrä kuppeja. Tosin Spr:llä oli kuppeja jopa 5kpl/2€. Tosin sitten ne täytyisi itse pestä juhlan jälkeen, ja ainoastaan vanhemmillani on astianpesukone... :D Ensimmäinen päivä naimisissa menisi siis suurinpiirtein tiskatessa, jes. ;)

Äitini tosin jo totesi, että monet pitopalvelut tuovat ruokailuvälineet ja kaikki mukanaan. Aha. Kai sitä silti saa aina haaveilla?


Niin kaunista! Ja vintage astioista saa tehtyä myös hienoja kerroksellisia tarjoiluastioita!


Ainahan sitä saa morsian haaveilla, eikö?

Niin ja ollaan päästy aika kauas meidän alkuperäisestä ideasta ja teemasta, joka oli elokuvat. :D Tätä vauhtia meidän häät tulee olemaan pelkkää romanttista hörsöä. :D

2 kommenttia:

 1. Säilyttämistä ajatellen (ennen/jälkeen häät) 100 kuppia on aika paljon :D mutta ihana idea! Eikö sukulaisilta löytyisi kuppeja lainaan? Yhdistelemällä tulisi kivaa eriparisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin jo, että tuo säilytys voi olla hankalaa. :D Ja eihän sitä toista kertaa tarvitse tota määrää kuppeja. Sukulaisilta saa varmasti lainaan ja on mökilläkin pieni määrä vanhoja valkoisia kultakoristeltuja kuppeja. :)

   Mutta haluan ostaa vähän näitä kuppeja itsellekin, ihan vaan kun ne on niin kauniita ja tiedä jos joskus tarvitsee... ;)

   Poista