sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tässä se nyt on: vihkipaikka

todella huonolla kuvalla edustettuna

Mies kävi eilen puutöitä tekemässä mökillä ja sain muutaman todella huonon räpsyn meidän vihkitilasta. Tästä huonompaa kuvaa ei oikeastaan voisi olla, mutta antaa mennä. :D Tätä kuvaa katsoessa ymmärtää ehkä miksi häät ovat vasta ensivuonna, eikä jo tänä vuonna. :D Niin paljon kuin rakastankin tuota koko paikkaa, niin se ei ole lähelläkään sellaisessa kunnossa että siellä voitaisiin mitään juhlia.

Nyt kun katsoo tuota tilaa, niin tulee mieleen että miten ihmeessä me saadaan sinne ängettyä meidän kaikki vieraat vihkimistä varten. Ehkä meillä menee suunnitelmat vielä uusiksi (siis lähinnä sen kanssa että kuinka moni kutsutaan vihkimiseen), mutta tästä selvitään vielä.


Tuo veneen takana oleva liukuovi avautuu huoneeseen, joka on tähän mennessä toiminut varastona. Tarkoitus olisi siivota se, ja tehdä siitä yksi huone juhliin. Myös tuolle pressulle pitäisi keksiä jotain. Pois sitä ei voi ottaa, mutta jos sen pystyisi jotenkin häivyttämään. Ja sitten koko paikka pitäisi ehdottomasti siivota. Appiukko mietti myös jonkinlaisia kaiteita, kun juhliin tulee kuitenkin lapsia ja illalla saattaa olla porukka vähän nautintoaineissa, mutta saa nähdä tuleeko kaiteita vai ei.

Nyt kun katson tuota tilaa niin iskee pieni paniikki että miten tuolla voi mitään häitä järjestää! Sehän on niin pieni tila! Toisaalta, jos me saataisiin miehen kanssa päättää, niin vihkiminen tapahtuisikin muutaman kymmenen hengen edessä ja sitten juhlia voitaisiin isommalla porukalla.

Nyt iski ensimmäinen kunnon hääpaniikki! :D

Ja loppuun pieni kevennys. Rakennushan on maalaamatonta lautaa myös ulkopuolelta. Sitä on remontoitu viime syksystä alkaen ja Appiukko on suunnitellut maalaamista. Olisitte nähneet tämän Bridezillan ilmeen kun Appiukko ehdotti rakennuksen maalaamista punamullalla. Nostin metelin (tosin aika hienovaraisen)! Onneksi Anoppi oli minun kanssani samoilla linjoilla, että rakennuksen pitää jäädä harmaaksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti