sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Meidän päivä

Me tehdään monet päätökset nopeasti. Siinä missä minä pidän asioiden miettimisestä ja pohtimisesta, niin mies vetää mutkat suoriksi. Ollaan tehty nopeat päätökset niin kihloihin menemisestä, kuin kummankin kissan hankkimisesta. Mitään näistä en ole katunut.


Päätimme eilen saunassa istuessa (taas yksi meille tyypillinen asia), että meidän häät tulee olemaan kesällä 2016. Meillä on jo paikkakin tiedossa, mitä moni varmasti tulee ihmettelemään; sulhasen mökillä. Mutta pienet häät mökillä on jotain, mikä kuulostaa ja tuntuu meiltä.

Olemme kertoneet lähimmälle sukulaisille miehen puolelta, omille sukulaisilleni ajattelimme kertoa jouluna, tai sitten hieman ennen (riippuu ovatko appivanhemmat tekemisissä). Olemme jo alustavasti miettineet vieraslistaa, seremoniaa, ruokaa, koristelua. Näistä tärkein on ehdottomasti vieraslista. Me teimme raa'an päätöksen, että oikeasti vain lähimmät ihmiset kutsutaan. Tähän onneksi auttaa juhlapaikka. Vaikka mökki on iso, niin se on kuitenkin sen verran pieni, että me ei voida hirveästi kutsua sinne porukkaa. Hyväksi asiaksi tämän tekee se, että nyt voin omalle äidilleni sanoa suoraan, että sinä et käske meidän juhliin ketään. 


Saan siis vihdoin aloittaa omien hääjuhlien suunnittelun, mikä tuntuu jotenkin todella oudolta. Meidän häävuosi  on päätetty?! :D

Toki vähän stressaa juhlapaikka valintana, sillä siellä ei ole esimerkiksi tällä hetkellä juoksevaa vettä. Mutta onneksi näihin asioihin pystyy varautumaan seuraavan 18kk aikana!

kuvat // Pinterest

2 kommenttia:

 1. Voi, onnea päätetystä hääajankohdasta! Suunnitelmissanne olevat pienet juhlat mökillä kuulostavat hurjan ihanilta, aina ei tarvitse olla suurta saadakseen ihanat ja ikimuistoiset juhlat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sulhanen kertoi millaiset häät hän haluaisi, ja tajusin että tällainenhan sopii meille parhaiten! :D Että vaikka haluaisin isot prinsessahäät, niin käytännössä en pitäisi niistä oikeasti. :D Pienet, intiimit, rauhalliset.

   Poista