tiistai 10. maaliskuuta 2015

Inspiraatiokuvia


 Inspiraatiokuvat ovat aiheellisia, sillä kävimme tänään uudelleen SPR:n kirpputorilla. Olemme nyt yhteensä noin 40 vaaleanpunaisen kuppiparin omistajia! Tarkkaa määrää en uskalla sanoa, sillä ne ovat kolmessa muovipussissa kellarissa. Yritin laskea ne, pääsin noin 40 kappaleeseen.

 Ostimme myös muutakin tänään, ei vain näitä ihania punaisia lasiastioita. Näiden ostosten päätteeksi olemmekin tainneet päättää mitä värejä häissämme käytetään ja nämä värit tulevat täysin ostettujen lasiesineiden mukaan: roosa, turkoosi ja vihreä. Kaikki minun lempivärejäni. :)

Olen täysin ihastunut värilliseen lasiin. Täytyy toivoa että meille syntyy tyttöjä niin saadaan ristiäisiin vaaleanpunaiset kupit <3 :D

2 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania löytöjä oletkaan tehnyt! Minulla on haaveena löytää myös ihastuttavia romanttisia kuppeja ja lautasia juhlaan, mutta taitaa olla ikuisuusprojekti omalla kohdallani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kyllä että ikuisuusprojekti tästä meilläkin tulee. :D Mutta sehän siinä omalla tavallaan on hauskaa! Näitä on kiva etsiä, vaikka tiedän että mun ja puolison mummun kaapeista löytyy kukkakuosisia astioita vaikka kuinka paljon ja niitä saisi varmasti lainaan. :D Tarvitaan tulevaisuudessa iso astiakaappi. ;)

   Anoppi on vanhainkodissa töissä ja sanoi että siellä on perikunnat heittäneet kokonaisia astiastoja roskiin. Surullista, kauheeta tuhlaamista ensinkin. Nykyinen viedään paljon SPR:n ja sieltä onneksi astiat löytävät käyttäjille. Kaatopaikalle hyviä astioita, en ymmärrä!

   Poista