maanantai 9. maaliskuuta 2015

RoselineOlen jo monta kertaa SPR:n kirpputorilla käydessä ihaillut määrättyjä kuppeja. Olen miehelle esitellyt niitä moneen kertaan, eikä mies ole oikein niille innostunut. Mutta tänään, viikkojen pehmittämisen jälkeen, ihme tapahtui! Hän oli tainnut kyllästyä morsionsa ininään kupeista. ;)

Nappasin ensin pienemmän korin mukaan, niitä oli siinä 5kpl. Sitten jatkoimme kiertelyä ja toisesta hyllystä löysin niitä samoja 6kpl lisää!

Kaiken lisäksi tänään oli lasit ja posliini -50%, joten maksoimme 11 kuppiparista 2€!! :D Ikävä kyllä näihin ei ollut lautasia, mutta huomenna uudelleen katsomaan... Mies mutisi jotain uudelleen palaamisesta ja Arabian kaatimista, olen tainnut aivopestä miehen kunnolla. :DNopea googlailu paljasti, että kyseessä on aika tunnettu valmistaja ja tunnettu mallistokin. Näitä löytyisi vaikka mitä  ihanaa! Sain jo päähäni että haluan kerätä näistä kaikki mitä vain löydän - ja tämä projekti ei liity mitenkään häihin. :D

Kuppien esittely appiukolle paljasti sen minkä epäilinkin: anopilla on näitä tämän sarjan astioita. :D Mietinkin että näyttivät kovin tutuilta. Anoppi oli kuulemma ostanut näitä ennen häitä kapioiksi jostain taideliikkeestä. Appiukon mukaan kupit olivat todella kalliita ja appiukko ei ollut uskoa kun kerroin että maksoimme 11kpl:sta 2€. :D Eli mennään tässä aika samoilla linjoilla anopin kanssa, kapioitahan nämä ehkä määrätyllä tavalla ovat.

Eikö se mene niin, että mies menee naimisiin äitinsälaisen naisen kanssa. ;)

2 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit kupit! Ja mikä yhteensattuma anoppisi kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äärettömän kauniit! :) Ja löydettiin tänään vielä lisää!! :D
   Heh, me ollaan yllättävän monessa asiassa anopin kanssa samanlaisia. :D

   Poista