lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lapselliset häät

Lapset ja häät. Pelkästään jo vieraslistasta puhuminen saattaa kuumentaa tunteita, mutta kun puhutaan lapsista, niin tunteet saattavat kuumeta vielä enemmän.

Olemme perheidemme nuorimpaisia kummatkin. Minulla on vanhimpaan veljeeni yli 20 vuoden ikäero. Minulla on paljon sisarusten lapsia ja osa on sisarusteni lapsipuolia. Yhteensä näitä lapsukaisia (ei niitä kaikkia tosin voi lapsukaisiksi kutsua kun vanhin on vain muutaman vuoden mua nuorempi) on yhteensä 9 kappaletta. Ja koska ikää alkaa olemaan jo, niin seurustelukumppaneitakin on jo kahdella vanhimmalla. Niin mitkä pienet häät?

Lisäksi muutaman kuukauden sisällä ollaan perhepiirissä kuultu ilouutisia raskausrintamalla. Jopa kahdet. Niin innoissani kun olenkin näistä uutisista (VAUVOJA!!!! :D), niin mieleen on hiipinyt ajatus, että meidän häistä ei saa tekemälläkään lapsettomia.

Lisäksi bestmanille on tänäkesänä syntymässä toinen lapsi. Luultavasti tulevalla kaasollani (jota en ole saanut aikaiseksi pyytää kaasokseni...) on jo kaksi lasta. En voi kuin miettiä, että kuinka monta vauvauutista saammekaan kuulla ennen häitämme. :D

En ole yhtään lapsia vastaan. Lapset ovat ihania. Nuorena mun lempipuuhaani oli olla siskon luona ja leikkiä ja viihdyttää siskonlapsia. Mutta lapset pitävät meteliä. Ne vaativat juhlien järjestämistä ajatellen todella paljon. Varsinkin kun juhlat ovat meren rannalla.

Miten sitten pystyttäisiin ottamaan lapset huomioon?

Upeintahan olisi jos lapsille saisi oman huoneen, jonne voitaisi laittaa leluja, pelejä ja muuta viihdykettä. Mutta meidän häissä ei ole yhtään ylimääräistä huonetta. Tämä pitää siis unohtaa saman tien. Mutta viihdykettä voisi keksiä.


Puuhavihkoja! Jos jaksaa nähdä paljon vaivaa, niin tekisi itse. Jos ei jaksa nähdä vaivaa, niin kaupat ovat täynnä erilaisia vihkosia.


Leegoja! Näiden parissa viihtyisivät ehkä vähän isommatkin. Toisaalta pikkuleegoilla ei saisi leikkiä liian pienet lapset ja niitä pikkuisiahan meidän häissä tulee olemaan. :D


Keilausta! Tämä olisi hyvä, jos olisi pihalla paljon tilaa (meillä ei ole) ja haluaa nähdä oikein paljon vaivaa. Tämä olisi viihdyttävää aikuisillekin. Varsinkin loppuillasta. :D


Ristinolla! Tämän saisi helposti paperille, mutta kuinka hauskaa olisi laatoista ja kivistä tehty ristinolla. :D


Renkaan heitto! Muistan tämän lapsuudesta, se oli hauskaa. Tosin renkaat saattavat lentää täysin väärään suuntaan ja pian ne ovat hukassa. :D Voisi olla aikuisillekin puuhattavaa.

Ideoitahan on todella paljon, mutta tässä muutamia mitä tuli ensimmäisenä mieleen.

Lapset häihin, siinä nykyajan yksi suurimmista kädenväännön kohteista. Oma mielipiteeni (omia häitäni koskien) vaihtelee monta kertaa kuukaudessa. Meillä tilanne taitaa olla se, että lapset on kutsuttava (eikä tämä ole mikään maailmanloppu vaikka siltä se saattoi tässä kirjoituksessa kuulostaa :D). Joten jotain hauskaa pitäisi heille keksiä.

Miten muiden häissä otetaan lapset huomioon? Vai jätetään kutsumatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti