tiistai 24. maaliskuuta 2015

Lola Ramona

Haimme tänään anopin kenkätilauksen. Yhdet kengistä olivat Lola Ramonan ja pääsin kokeilemaan niitä, anopilla kun on samankokoinen jalka kuin minulla. Ne ovat todella hyvät jalkaan, vaikka korkoa oli 10 cm! Aloin haaveilemaan Lola Ramonan kengistä (tai olenhan haaveillut niistä jo muutaman vuoden mutta nyt keksin syyn hankkia :D), sillä ne täyttävät kaikki kriteerini. Hauskan näköiset, mukavat, kuitenkin suhteellisen korkeat sekä aitoa nahkaa. Sulhokin tykkää ideasta, kun kengät ovat n. puolet halvemmat kuin Minna Parikan kengät. :DNiin ja ne mun haaveilemat kumisaappaat häihin sateen varalta...

Taidan jo tietää mitkä haluan hääkengikseni, sillä ihastuin niihin heti kun näin ne. :D Ajattelin tilata ne vielä tämän vuoden puolella, että saan fiilistellä kengät jalassa tulevia häitä ja että jalat tottuvat niihin. :) Ja ajattelin myös puhua miehen ympäri, sillä hänen mielestään kumisaappaat eivät ole hyvä idea. :D Mutta jos sataa ja häät ovat ulkona, niin nahkakengät eivät tykkää vedestä. ;)

2 kommenttia:

 1. Minäkin olen noita popoja kuolannut, aivan ihania! Nuo vihreä-valkoiset palloilla, piparkakkureunalla ja rusetilla olisivat aika mahtavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella suloiset! :) Ja niitä on punavalkoisenakin... ;)
   Kannattaa miettiä vaihtoehtona, sillä ovat todella hyvät jalkaan kun korko on noin tukeva. Ja ainakin anopin kengissä tuo korko oli kokonaan kumia. Useissa kengissä koron nahka ottaa helposti osumaa, mutta Lola Ramona kengissä ei sitä tarvitse huolehtia. :)

   Poista