sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Häiden edistyminen viikko hääpäivän päätöksen jälkeen

Olen jotenkin aina kuvitellut, että kun aletaan suunnittelemaan häitä, niin meillä tulee olemaan kauhean vaikeaa tehdä päätöksiä. Niin hääpaikasta, hääpuvuista, koristuksista, ruuasta, musiikista, you name it.

Todellisuus? Kaikki on jo lähes päätetty meidän päässä.

Huvittavinta? Ollaan oltu kaikesta samaa mieltä.
Paitsi sulhasen puvusta, toivon suuresti ettei hänen toivomaa pukua enää myydä ensisyksynä, tai vaihtoehtoisesti se ei sovi hänelle... Jos hän sen puvun haluaa, niin mikäs minä häntä siinä olen estämään. ;)

Ehkä tähän kaikkeen on auttanut juhlapaikka (ja neljän vuoden kihla-aika). Koska kyseessä on mökki, niin sinne ei sovi kovin modernit asiat ja esimerkiksi floristin tekemät kukkakimput pöydillä voisivat näyttää vähän oudoilta. Mutta hääkimppuni ja vieheet haluan floristin tekeminä, tekijänkin tiedän 99% varmuudella (hän on lupautunut vuosia sitten hommaan, katsotaan suostuuko).

Onko oikein stressaantua siitä, kuinka helppoa kaikki on ollut tähän mennessä? Viikko sitten päätettiin hääpäivä ja olemme tähän mennessä:
- päättäneet hääpaikan
- päättäneet minkälaiset koristeet haluamme
- päättäneet minkä tyylistä ruokaa haluamme
- miettineet alustavan vieraslistan
- päättäneet kasvattaa osan hääpaikan kukista itse

Tosin ensikesästä voi tulla stressaavaa, kun mökin remonit pitäisi saada loppuun. Että ehdin kyllä stressaamaan tarpeeksi! :D

2 kommenttia:

  1. Hyvä vain, että suunnitelmat ovat olleet näin helppoja lyödä lukkoon. Mökillä sitten sitä itse puuhaa varmasti riittää, joten hienoa, että hääsuunnittelujen osalta asiat sujuvat helposti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hommia riittää. :) Onneksi mainitsemani remontit ovat pieniä (lähinnä ulkoseinien maalaamista). :)

      Poista