maanantai 17. marraskuuta 2014

Vihkiminen

Yksi suurimmista syistä, minkä takia aloimme miettimään hääjuhlaa mökillä, on meri. Mökki meren rannalla on jo yksistään upea asia, mutta kun siihen lisää venesuulin, joka on vanhaa harmaata lautaa... Tarvitseeko minun jatkaa? :D Tämä rakennus on monessa mielessä tärkeä. Sen on rakentanut (yhdessä sukulaisten kanssa) sulhasen isoisä, jonka mukaan kyseinen rakennus on nimettykin. Siinä myös on ihanasti esillä meille kummallekin tärkeä asia: meri. Ikävä kyllä minulla ei ole kuvia rakennuksesta, eikä Google tai Pinterest löytänyt vastaavia (yllättävää, kun rakennuksen piirrustukset ovat varmasti tulleet sulhasen isoisän päästä).

Kyseessä on siis venesuuli, joka on oletettavasti rakennettu veneitä varten. Sulhasen isoisä toimi myös kalastajana, minkä takia hänellä tarvitsi olla oma venesuulinsa. Rakennuksessa on myös katettu tila, joka on tähän asti ollut vain ulkovarastona. Ensikesänä olisi tarkoituksena siivota se kokonaan.

Meidän tarkoituksena on järjestää vihkiminen tuossa rakennuksessa, ainakin näin olemme tähän mennessä ajatelleet. Rakennuksen omistaja on antanut meille luvan, mutta koska tilaa käyttävät myös muut henkilöt, niin heidän mielipidettään täytyy vielä kysyä. Mutta meille tuo tila ja meren äärellä vihkiminen olisi unelmien täyttymys!

Alapuolella olevat kuvat ovat lähimpänä rakennuksen ulkonäköä, mutta nämäkään eivät tarkalleen ole sellaisia kuin rakennus. Kyseessä on siis täysin katettu tila, joka on tällä hetkellä harmaa kauttaaltaan. Ensikesänä olisi tarkoitus kai maalata rakennus ulkopuolelta, mutta en ole kysynyt minkä väriseksi.


Toivottavasti kaikki antavat meille luvan järjestää juhlat venesuulissa, sillä olen tässä miettinyt jo kuinka kauniilta tuon tilan saakaan näyttämään!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa upealta, jännittävältä ja ihanan erilaiselta! Pidetään peukkuja, että saatte tämän onnistumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivottavasti saadaan. Eniten jännittää saadaanko me pappi paikalle, vai miten vihkimisen käy. :)

      Poista