keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Vihkisormuksesta

Hääjärjestelyt, tai pikemminkin päätökset, ovat tähän mennessä edenneet hyvin. Liian hyvin, niin kuin mainitsin. Nyt sitten tapahtui ensimmäinen asia, joka sai tämän morsiammen miettimään apua!
Lähde: Timanttiset

Kyseessä on vihkisormus. Tietenkin haluan panostaa vihkisormukseeni, mutta kuinka paljon? En halua kallista sormusta, koska pelkään että sille kävisi jotain, puhuu ihminen jonka puhelin on hukassa about 20 kertaa päivässä. Olen myös onnettomuusaltis. Tätä kuvaa hyvin se, että eilen suihkussa onnistuin loukkaamaan oikean pikkusormeni niin, että en voi tehdä sillä mitään.


Lähde: Timanttiset

Mutta, makuni sormusten suhteen on kuitenkin sellainen, että pidän niistä sormuksista jotka ovat hinnaltaan nelinumeroisia. Omassa sormessa en vain uskalla sellasta käyttää. Vaikka rakastan muotia, vaatteita, kenkiä jne, niin olen myös määrätyllä tavalla poikamainen. Iso ja näyttävä sormus ei aina sovellu poikamaisiin hetkiin tai asioita hukkaavan ja helposti loukkaantuvan naisen sormeen.

Mitä siis tehdä?
Lähde: Timanttiset


Ja pakko mainita, etten vieläkään ole tehnyt lopullista päätöstä valko- ja keltakullan välillä. Tosin kihlasormus on ainoa minun keltakultainen koruni, mikä kertoo jo yksinään paljon.

Mutta toisaalta, onhan tässä aikaa. Malttamaton luonteeni ei vain malta olla tekemättä kaikkia päätöksiä jo nyt. Eli seuraavista kuukausista tulee hyvää itsehillinnän harjoittelua. Monessa mielessä. ;)

4 kommenttia:

 1. Tää teksti on ihan kuin omasta suusta olisi tullut vuosi sitten. Oon maailman toheloin ja en missään nimessä halunnut yli 500 euron edestä sormeeni tavaraa hukattavaksi. Ainoa kallis omistamani asia oli läppäri ja mun mielestä se oli hyvä niin. :D Lisäksi sormuksen piti tietysti olla mahdollisimman käytännöllinen(=sileä) etten sohi sitä mihinkään. Kunnes sitten jostain syystä menin ihastumaan Andreasenin Tulppaaniin. Nyt sitten puoli vuotta sormessani on killunut tuon keskimmäisen kuvan kaltainen töröttävä timanttisormus, arvoltaan yli tonnin... :D

  Mutta, sormus on pysynyt hyvin tallessa. Eihän niillä ole oikean kokoisena tapana mihinkään siintä sormesta lennellä. Kunhan ottaa uidessa ja esim salilla käydessä pois(naarmuuntuminen ym), niin hyvin voi sen kanssa elää. :) Kultaseppä myös lupasi että sormus ei tule jäämään ikinä kiinni yhtään mihinkään, eikä niin ole käynykään. Kalliin hinnankin lopulta sulatin kun tajusin että vakuutus kyllä korvaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla kokemuksia! :D Tuo sileys on myös yksi asia jota olen pitänyt aika pakollisena, se minun unelmieni sormus olisi myös aika sileä. :)

   Mun täytyy vielä pohtia tätä asiaa, että kuinka paljon olen oikeasti valmis käyttämään sormukseen. :D Mutta käytännön kokemukset auttavat ehdottomasti minua tekemään päätöstä. :)

   Poista
 2. Jään seuraileen blogiasi :)
  Itsekin samojen asioiden äärellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä katsomassa blogiasi paremmalla ajalla! :)

   Nämä pohdinnat ovat aika yleisiä. Niin paljon täytyy ottaa huomioon kaikkia hääasioista miettiessä. :D

   Poista