perjantai 21. marraskuuta 2014

Silmälaseista

Minulla on ollut silmälasit ainakin seitsemän vuotta. Aiemmin pidin silmälaseja lähinnä koulussa ja kun tulin kotiin, niin riisuin lasit pois. Viimeiset vuodet olen pitänyt laseja lähes koko ajan, sillä näköni on huonontunut. Ikinä en ole kokeillut piilolinssejä, sillä ne ovat ajatuksena jotenkin kauheat: tunget silmääsi sellaisia pieniä kapistuksia, hyi!

Lähde: Pinterest
Lähde: silverlandjewelry
Lähde: weddingpartyapp
Lähde: intimateweddings

Nyt olen alkanut miettimään hankkisiko piilolinssit häihin, vai pidänkö silmälasit päässä. Kummassakin on paljon hyviä puolia. Olen myös miettinyt onko järkeä hankkia piilolinssit periaatteessa yhtä päivää varten, kun kuitenkin muina päivinä pidän pokia nenällä. Toki jos ne piilarit olisivat, niin niitä tulisi myös käytettyä.

Tosin, päädyn kumpaan tahansa, niin suuntana taitaa olla silmälasiliike. Nykyiset lasini ovat vain muutaman vuoden vanhat, mutta nämä eivät istu päähän. Lisäksi nämä eivät ole kovinkaa kauniit, mutta tärkeintä on se, että nämä eivät  istu.  Ja tiedän että liikkeessä voidaan hieman muokata näiden istuvuutta, mutta näitä saisi muokata todella paljon.

Niin, jos hankin joka tapauksessa uudet silmälasit, niin miksen niin upeita että harmittaisi jos en pitäisi niitä häissä? :D

8 kommenttia:

 1. Mulla ei oo laseja, mutta oon vahvuuksettomia piilateita tunkenu silmiin teininä eikä se ole kamalaa. Toisaalta niin kuin sanoit miksi olla yksi päivä ilman laseja jos muulloin ne on tukevasti kasvoilla? Suosittelen sovittamaan hääpukua laseissa ja häämeikin jälkeen ottaa kuvat ilman ja laseilla. Jos se auttaisi päätöksen teossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo oli hyvä neuvo! :) Ja vaikuttaahan ne lasit vähän meikkiinkin, kun sillon pitää olla vähän erilainen meikki, värit vähän erilaisia. Meillä vaan on sellainen ongelma, että mun lasit on aina täynnä herran nenän jälkiä, kun se ei ole vieläkään oppinut pussaamaan ilman että tunkee nenäänsä mun silmälaseihin <3 ;)

   Poista
 2. Mä hetki sitten postasin tästä samasta aiheesta, pohtien ihan samoja asioita ja voin kertoa ettei mun pohdinnat oo edelleen yhtään mihinkään! Mutta Korpun heittämä vinkki on aika loistava!
  Jos rillittömänä hääpuvussaan ja täydessä tällissä tunnistaa itsensä ja näyttää mielestään hyvältä, on rillittömyyskin yksi vaihtoehto, toisaalta rillit on ainakin mulle tosi iso osa persoonaa ja vois tulla tosi naku olo ilman niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama vuosi sitten vastaus olisi ollut selkeä, kun en pitänyt laseja kuin koulussa. :D Mutta nyt kun niitä tulee käytettyä koko ajan... Vaikeita asioita. Mutta täytyy tosiaan kokeilla tota Korpun ehdotusta! Pitää varmaan myös hankkia ne uudet silmälasit (köh) niin jos sitten tuntuisi vielä enemmän omalta käyttää rillejä hääpäivänä. :)

   Ja kävin nopeasti selaamassa sun blogia, menee ehdottomasti lukuun! :)

   Poista
 3. Rillit kuvissa näyttää kivalta! Mä oon samoilla linjoilla Korpun kanssa, jos muutenkin niitä pidät päivittäin, miksi niitä ei silloin pitäisi myös hääpäivänä. Etenkin, kun ennen häitä ehdit vielä päivittää lasisikin mieleisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ensikeväänä, tai sopivan tilaisuuden tullen, astella liikkeeseen katsomaan mitä maksaisi sellaiset mun mieleiset kehykset. :D Mutta niin kuin kommentoin jo Korpun kommenttiin, mies tuppaa sotkemaan mun silmälasit koko ajan ja aina niitä saa olla puhdistamassa <3 :')

   Poista
 4. Minusta silmälasipäiset morsiamet on tosi symppiksen näköisiä ja olen ehdottomasti sen kannalla, että hääpäivänäkin pokat päässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan kyllä kallistumaan tähän. Pitää hankkia ne uudet rillit ja kokeilla sitten tuota Korpun ehdotusta! :) Jos piilareita aion edes kokeilla niin se pitäisi ensi vuoden puolella toteuttaa, mun silmät kun on aika herkät niin niillä olisi sitten aikaa parannella itseään.. :D

   Poista